perjantai 21. maaliskuuta 2014

iHerb


Vihdoin eilen saapui odotettu postilähetys Atlantin toiselta puolelta. Tai itseasiassa kaksi. :)

Osan vitamiineista ja muista ostan kyllä Suomesta, varsinkin valmennuksen kautta saan ostettua Poliquin laadukkaita tuotteita. Olen jenkkituotteiden fani ja tykkään kokeilla kaikkea uutta.  Myös jossain järkevässä budjetissa pysyminen on tärkeää, joten  iHerb on todellakin nettikauppa lähellä sydäntäni.

Jenkeistä tilatessa kannattaa olla tarkkana ettei tilaa liian kallista lähetystä kerralla - tai ainakin kannattaa selvittää itselleen Suomen tullin rajoitukset ja kiellot. Näin ei isot tullimaksut pääse yllättämään.

Tilaan yleensä noin 40 dollarin paketteja, ja sen pari kertaa kun tuo raja on ylittynyt, olen käynyt hakemassa tulliin jääneen paketin ja maksanut noin viiden euron tullimaksut (tämäkin tietysti riippuu paketin kokonaiskustannuksesta).

Jos haluat kokeilla tilata tuotteita iHerbin kautta, voit käyttää koodia JUH642, ja saat ensimmäisestä tilauksesta 5$:n alennuksen. Mikäli tilaat yli 40$:lla, saat 10$:n alennuksen.

Ravintolisävalmisteiden lisäksi iHerbistä saa myös elintarvikkeita ja kauneudenhoitotuotteita. Usein nämäkin ovat luomua (organic) - kannattaa kuitenkin tarkastella tuotekohtaisesti. Lisäksi löytyy juttuja vauvoille ja lemmikeille! Listaa hyvistä tuotteista löytyy tästä Kaisan blogin ravintolisä -kirjoituksesta

Tällä kertaa omat tilaukseni sisälsivät monivitamiinia, magnesiumia ja Acacia -kuitua. Lisäksi ostin nestemäistä Dark Chocolate -steviaa (se oli tarjouksessa ja maksoi vain dollarin), ja agavesiirappia (jonka uskon toimivan loistavasti proteiinipannarien kanssa). :)

Nyt on taas jo perjantai, joten ei muuta kuin mahtavaa viikonloppua tyypit! Toivottavasti kaikille on odotettavissa jotain mukavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti