lauantai 24. toukokuuta 2014

Midnight-SUP

Tuntuu jo melkein hullulta hehkutella näitä fiiliksiä, mutta eilen oli kyllä taas vaan niin käsittämättömän hieno päivä… Vetää ihan sanattomaksi. Loma-aamu alkoi todella leppoisasti puistojoogalla ja päivä päättyi aivan uskomattoman hienoon iltasuppailuun, eli midnight-suppiin. Ryhmässä oli monta uutta suppailijaa, ja kaikilta homma sujui hienosti! Matkalla näimme Marimekon Unikko-kuumailmapallon, se tuli todella läheltä, teki laskeutumista ihan meidän viereen.. Luin jälkikäteen, että eilen oli ollut Marimekon muotinäytöksiä Esplanadilla, ja nyt on meneillään Unikon 50-vuotisjuhlavuosi. Aika hauska sattuma siis.

Illan sää oli todella tyyni, ja näimme muitakin kuumailmapalloja vaikka kuinka monta. Ihmiset vilkuttivat meille ja vilkuttelimme takaisin. Ilmassa oli todellakin kesäfiiliksiä, ihmiset hyvällä tuulella ja vieläpä viikonloppu edessä ja tiedossa samanlaista keliä. 

Laitan vielä muutamat fiilistelykuvat, pahoittelen kuvien laatua, sillä iPhoneni oli vedenkestävässä pussukassa, jonka muovi hieman heijastaa vasta-aurinkoon kuvia otaessa. Tässä kuitenkin näitä:


Lopuksi vielä eväidensyöntihetki laiturilla … Viereen laskeutui pari joutsentakin, niistä en ikävä kyllä saanut enää kuvia, sillä puhelimestani loppui akku. Aikamoinen ilta kuitenkin. <3 

---
Heräsikö kiinnostuksesi? Vastaavanlaisia suppailuretkiä voit kysellä TwentyKnotsilta: http://www.twentyknots.fi. Yhtä upeaa säätä ei tietenkään voi luvata, mutta mahtavaa meininkiä ainakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti