sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

One summer day, finally!


Eilen oli vihdoin ihana kesäinen ja aurinkoinen päivä - ja sen kunniaksi tänään tulee taas kaatamalla vettä, ja minä ajattelin aloittaa postauksen neulekuvalla. Noh, se sopii päivän fiiliksiin, vesisateessa kotisoffalla hengailuun. Ja sitäpaitsi olen totaalisen rakastunut uuteen aleista ostamaani American Eaglen villapaitaan (se on nytkin päälläni). Toisaalta en tiedä olenko vielä enemmän rakastunut löytämääni  uuteen kaulakoruun. <3 ;)

Helsingin Sanomien Nyt -lehti oli listannut kymmenen Helsingin parasta kesäkahvilaa, ja niinpä suuntasimme kokeilemaan Sompasaaren Ihana Kahvilaa. Ja se oli kerrassaan ihana! Eikä vähiten sen vuoksi, että tiskistä löytyi raakakakkua, joka oli aivan ihanaa (mutta ehkä kyllä hieman turhan hintavaa). Toisaalta, en muista milloin viimeksi olen kahvilassa valinnut kahvin JA kakkupalan, joten vertaukseni hintatasosta saattaa olla viime vuosikymmeneltä (ellei jopa -sadalta). :D Maisemat ja kahvilan fiilis tekivät kuitenkin tunnelman, joka kruunasi kauniin aurinkoisen vapaapäivän.

Ihana Kahvilan brutaali design puree. Ja terasilla viihtyvät niin ohilenkkeiijät, lapsiperheet kuin hauvatkin. :)
Voisiko kahvikupin äärellä enää kauniimpaa maisemaa olla; kesäinen Helsinki,  auringosta kimaltava meri, Kruunuhaka, Usbenskin katedraali.. <3 Niin ihana.
Ihana Kahvilan kioski ja söpö sisustus. Kahvilassa on myynnissä myös kaikkia kivoja tuotteita heidän omasta kahvista KeepCup-mukeihin ja erilaisiin kierrätyspussukoihin.
Vaikka Tuska-festarit oli aivan naapurissa, Ihanassa siitä ei ollut tietoakaan, vaan atmosfääri oli hyvin rento ja rauhallinen. Graffititaiteen ystävien kannattaa suunnata Ihanaan ihan vaan upean graffitiseinän vuoksi - sitä jatkui silmänkantamattomiin. Ja uutta näytti olevan tulossa koko ajan lisää! :) 

Kiitos lisää näitä aurinkoisia kesäpäiviä! :)

1 kommentti: