torstai 31. heinäkuuta 2014

It's a girl!


Baby shower time! Siskon masu alkaa näyttää jo sen verran valmiilta, että oli aika pitää vauvakutsut. Kuvassa vieraiden tuomia ihania tarjoiluja, sekä Lauran ja Tainan tekemä upea vaippakakku! Kuten värityksestä voi päätellä, perheeseen odotellaan tyttövauvaa. ;)

Baby showerit on ehkä vielä aika uusi tapa Suomessa, jenkeistähän tämä juhla lienee lähtöisin, mutta mielestäni BS:t on kiva tapa muistaa tulevaa tuoretta äippää. Ja ylipäätään saada tyttöporukka kasaan ennen kuin vauva syntyy. Tuskin koskaan on liikaa juhlia, ja varsinkaan sellaisia, joissa syödään herkkuja ja jutellaan mukavista asioista - ja suomalaisesta perinteestä huolimatta vieläpä selvinpäin! :) 

Tulevan mummon tekemä täytekakku
Alkoholitonta juomaa
Karkkitikkuja
Kirpparilöydöt Suomi-tourneelta pääsivät heti tarjoiluastioiksi
Tuleva äiti ja masu <3

Tuosta masusta tulevasta pienestä ihmisestä tulee kummityttöni, ja olenkin aivan superinnoissani tulevasta kummiudesta. Toivon Saaralle kaikkea hyvää loppuraskausajalle, sekä  kovasti tsemppiä sitten kaikkeen uuteen kun vauva viimein syntyy! <3

1 kommentti:

  1. Nuo Baby showerit oli kyllä niin hienot! Ja kaikki ne herkut <3 Herkuista puheenollen. Onko mitenkään mahdollista saada niiden muffinien reseptiä jotenkin? En ole ennen tehnyt suolaisia muffineja ja ne oli todella hyviä, että pakko päästä itsekkin kokeilemaan :)

    VastaaPoista