perjantai 13. kesäkuuta 2014

Love Forever!

Viime lauantaina oli pitkästä aikaa ihanan hääjuhlan aika, kun rakas ystäväni meni naimisiin elämänsä miehen kanssa. Juhlat olivat todella ihanat; rakastunut hääpari, todella hyvää ruokaa ja juomaa, mukavaa ohjelmaa, kaunis miljöö ja paljon mukavia ystäviä, mahtava hääbändi ja muuten vain yksinkertaisesti lämmin tunnelma. Onnea vielä Mari ja Juha! <3

Häät kirvoittivat mieleeni kaikki erilaiset rakkauden juhlat, joissa olen saanut olla vieraana tässä muutaman viime vuoden aikana. Ajattelin laittaa muutamia fiiliskuvia häistä ja polttareista… 

Siskoni Saara ja Sinkkuelämää-Carrie-style
Susanna ja peniskakku <3
Susannan polttaribrunssipiknik.
Maijan polttareista en löytänyt yhtään kuvaa, mutta hääjuhlista sitäkin enemmän. Tässä upea pari, ja erityisesti Maijan mekko ja kampaus. <3 Ihanat.

Helin polttarit kesällä 2011 olivat ensimmäiset joissa itse olin koskaan vieraana. Muistan, kuinka ihan oikeasti jännitti ystävän puolesta! Väänsin innoissani näitä suklaa-Marshmallow-brownieita polttareita edeltävänä yönä yhteen saakka:

Minnin polttareita vietettiin helteisessä säässä samana kesänä kuin Helinkin, ja päivän kruunasi saunatilat Radisson Blue Seasiden Katto Loungessa :

Marjon polttareissa viime kesänä suuntasimme sankarin toiveesta merelle, ja tottakai sitäkin edelsi jo perinteeksi tullut polttaribrunssi: 
Strawberry Cupcakes made by me.


Marjon polttarijengi.
Lähes kaikkiin polttareihin olen leiponut tai tehnyt muuten jotain itse, joten kun Marin polttarit lähestyivät, mietin pitäisikö laittaa jälleen KitchenAid laulamaan. Jotenkin vain ei huvittanut, en ole leiponut juuri mitään aikoihin, keskittynyt vain raakaruokaherkkuihin, smoothieihin ja raakasuklaaseen. No, siitä se inspiraatio sitten lähti ja tein tulevalle morsiammelle suklaata, jota pystyisi hyvällä omatunnolla syödä ennen häitä. Tadaa, raakasuklaa-superfood-rockyroadia:


Raakasuklaan kaveriksi lahjoitin "omaa aikaa" -eli korvatulpat. Pinkit tietysti. :)

Love, love, love! Onneksi on vielä kahdet häät tälle kesälle, näiden ihanien juhlakesien soisi jatkuvan aina vain! :)

2 kommenttia:

  1. Toi on niin söpö kuva Saarasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja toikin oli niin hauska juttu, kuin toi mekko sopi ihan täydellisesti päälle. :) Milloinhan fiilistellään viime kesän häitä? Vaikka Saaran babyshowereissa? :)

      Poista