maanantai 19. toukokuuta 2014

Woop woop, se on kesä nyt! :)


#aamupalaa #seurasaari #standuppaddle #sup
Aikas sopivasti lykkäsi kesäkelit, meikäläisellä nimittäin alkoi kesäloman ensimmäinen pätkä juuri perjantaina. Viikonloppuna tapahtui kaikkea hauskaa, oli Ravintolapäivää, ystäviä, suppailua, perhettä ja niin edelleen.. Ja kaiken kivan kruunasi vielä ihanat aurinkoiset ilmat! :) 
#standuppaddle #twentyknots #aamusupit #rentoo

Lauantaina olimme siis siskon kanssa pitämässä Ravintolapäivässä pientä pop-up -ravintolaa, jonka nimi oli Soulsisters Kitchen. Olimme siis ensimmäistä kertaa, ja suosio yllätti meidät täysin! Olimme varautuneet olemaan neljä tuntia Tokoinrannassa, mutta ruuat loppuivatkin jo puolentoista tunnin kohdalla. llahduin mielettömästi ystävistä, jotka saapuivat paikalle kannattamaan pikku ravintolaamme. Tässä pieniä fiiliksiä päivästä, omaa kameraa en ehtinyt edes kaivaa esille: 
Ravintolapäivä oli kiva kokemus myös näin ravintolanpitäjän näkökulmasta, ihmiset olivat iloisia ja monet täysin tuntemattomat tulivat kiittelemään hyvästä ruuasta ja palvelusta - jäi siis todellakin sellainen fiilis, että tämän voisi tehdä joskus uudelleenkin! :) Vielä kun omistaisi tiskikoneen, niin jälkipyykit olisivat hieman inhimillisemmät (nimimerkillä tiskasin kaksi ja puoli tuntia). 

Viikonlopun kruunasi mahtava aamubrunssi-suppailu Munkkiniemenrannasta Seurasaareen ja takaisin. Vielä pieni rentoutushetki laudan päällä melomisen jälkeen, ahh.. 

Heh, täytyykin muuten lakata varpaankynnet! :D Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

TwentyKnots on elämyspalveluyritys, joka tarjoaa kokemuksia luonnon ja veden äärellä. He järjestävät SUP- ja purjelautakursseja sekä lautavuokrausta Munkkiniemenrannassa Helsingissä. Tiimi koostuu reippaista, intohimoisista ja inspiroivista ohjaajista, suosittelen lämpimästi! Linkki heidän sivuilleen: Twentyknots.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti