sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Surffia ja tyttöjenjuttuja Zurichissa

Olin alkuviikosta vierailemassa ystäväni luona Zurichissa. Keli oli hieman sateinen, mutta eipä se menoa haitannut! Kävimme wakesurffaamassa Zurich-järvellä ja pyörimme kaupungilla. Hengailtiin Sarin kotona, kokkailtiin ja shoppailtiin. Tyttöjen juttuja ja hyvää ruokaa, perfect! :) Sain myös ostettua Zurin Roxy-kaupasta viimein märkkärin, jonka hankintaa olen viivytellyt jo melkein pari vuotta. Tässä parit hassukuvat reissusta: 
 

Hieman intouduin tekemään kuvakollaaseja ja huomasin juuri että tuo yksi pipokuva on kahteen kertaan. :) Nojoo, vielä pari kuvaa kaupungilta 
Ylempi kuva on napattu joenvarresta, alempi mielestäni jotenkin tosi coolista ostosalueesta (en muista alueen nimeä). Joka tapauksessa, liikkeet oli rakenneltu hienosti junaradan alle, ja nuo rakenteisiin jätetyt graffitit tekivät alueesta jotenkin raffin ja erityisen.
Jepjep, kaikinpuolin mahtava reissu, kiitos Sarille hostaamisesta ja huolenpidosta! <3 Ehkä pakko vielä laittaa yksi kuva, ruokaan liittyen. Oli muuten maailman parasta pizzaa, ei todellakaan ihan terveysintoilijan normaalilta ruokalistalta löytyvää. Mozzarellaa, rucolaa, tomaattia, mascarponea, parmankinkkua ja vielä extrana lisämozzarellapalloja pizzan päällä. Oli niin hyvää etten meinannut suostua lähteä koko ravintolasta ulos. :) 
Sen pituinen se. Voi kun pääsisi Zurichiin uudelleen kesäkelillä, maisemat olisivat varmasti upeat tuolla järvellä, vuorien keskellä… :)

2 kommenttia:

  1. Mahtavan näköinen toi kauppa-alue!

    VastaaPoista
  2. Se oli niin symppis! :) Ja yläpuolella ihan oikeasti porhalsi junat. Jotenkin ihan loistava idea!

    VastaaPoista