torstai 22. toukokuuta 2014

Stand Up Paddle session

Suoraan sydämestäni voin sanoa, että eilen oli yksi parhaista päivistä ikinä elämässäni! Pääsin kokeilemaan SUP:pia yhdistettynä Bodyweight trainingiin, ja kombo oli kyllä kerrassaan mahtava. Ylipäätään koko kuntoilusessio oli vaan niin täydellinen. Treenit alkoivat verryttelyllä, pyörittelimme raajat läpi jne, ja saimme melko hyvät lämmöt päälle (varsinkin kun märkkäri oli puettu jo osittain päälle:). Sitten kannoimme laudat rantaan ja lähdimme vesille. Löytyi sopiva tyyni paikka, jossa aloitimme kevyesti kyykkäämällä laudan päällä. Pikkuhiljaa rohkeus ja luottamus lautaan kasvoivat, ja hetken sai vapaasti kokeilla erilaisia juttuja jooga-asennoista kärrynpyöriin.



#squatbabysquat #sup

Näiden asentojen yms. jälkeen lähdimme isommille vesille, ja teimme siellä varsinaisia bodyweight training -juttuja. Liftedin pojat olivat keksineet kaikkia ihan mahtavia liikkeitä, ja niinpä kokeilimme tehdä laudalla samoja juttuja joita olimme tehneet lämmittelyssä kuivalla maalla. Oli kyllä aikamoista! :D

Mun silta ja taustalla Lauttasaaren silta. :)

#lankku



Lopuksi meloimme hieman lisää, ja välillä etenimme surf-melomalla (paddle), eli makasimme laudalla mahallaan ja meloimme käsin. Huh! Hartiat ihan jumissa vieläkin! Koko treenisession kuitenkin kruunasi loppurentoutus, jonka yksi Liftedin pojista veti. Makasimme selällään laudoilla, rentoutimme koko kropan ja kuuntelimme luontoa. Laineet liplattivat lautoja vasten ja linnut kujersivat taustalla.. Olo oli niin herkkä, että ei ollut kyyneleet kovin kaukana! Koko loppuillan taivastelin kotona, miten mahtavaa oli ollut. Olin aivan loppu, sillä olimme olleet vesillä melkein kolme tuntia, mutta olo oli vain niin käsittämättömän onnellinen. Lisää tällaisia iltoja, kiitos! :) <3

#relaxed #happy

Pahoittelen kuvien hieman surkeaa laatua, se johtuu ihan siitä, että iPhoneni oli mukana merellä sellaisessa vedenkestävässä pussukassa. Ja koska pussukasta tulee ylimääräinen muovikerros linssin eteen, laatu on mitä on. Ja vielä iPhone -laatu.. Alan vakavasti harkita ihan oikean kameran hankintaa. :)

Kotimatkalla oli vielä niin mahtava auringonlasku, että oli pakko napata vielä siitäkin kuva (tietenkin pysähdyin ensin.. ;).


Vieläkin hymyilyttää, oli vaan niin kiva päivä. <3 

SUP-lautavuokrausta, ohjausta, alkeiskursseja ja retkiä ja elämyksiä: Twentyknots. Nyt myös Turussa ja Naantalissa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti