keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hullun hyvä vapaapäivä

 
Vapaapäivän aamuna aurinko pilkisti silmääni pimennysverhon takaa, niinpä päätin ponkaista pystyyn ja viettää salitreenin sijaan reippaan ulkoiluhetken.. Pari kertaa nämä 426 porrasta ylös ja reippaasti kävellen kotiin! :) 

Sitten hieman pikainen snack ennen Stockan Hulluillepäiville lähtöä; salaattia, savukalkkunaa, sesaminsiemeniä ja porkkanaa. Kaveriksi Nectar Dreamia, joka on mielestäni maailman parasta salaatinkastiketta. Löysin sen kerran Ruohonjuuresta kuukauden tarjouksena, ja myyjän ylistyksen vuoksi ostin. Ja olen ostanut jo pari pulloa sen jälkeenkin. :) Suosittelen lämpimästi! 

Hullareilta minun "ei pitänyt ostaa kuin yksi juttu", mutta niin vain lisäksi löytyi uudet treenihousut, lentosukkia, muutamia tulevien juhlien lahjajuttuja ja tietysti Herkun puolelta vaikka mitä hyvää. Olin kuitenkin käynyt juuri eilen kaupassa, niinpä ruokaostokset jäivät aika pieniksi. Halpaa kanaa ja todella edullista vuohenjuustoa, ja kokeeksi ostin tällaista paahdettua pellavarouhetta, jossa on tyrniä seassa. Myös ihanan runsas timjamiruukku pääsi uudeksi sisustuselementiksi keittiöömme. :)

Vielä kahvituokio auringonpaisteessa vanhan ystävän kanssa, vanhempien luona syöminen, koiranrapsuttelutuokio - ja vapaapäivä oli täydellinen! Riittääpä taas virtaa huomenna töissä. :)
#cutiepie #stressreliever #hairyone <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti